привітПривітання учнівволонтерРозповідь Базаренка І.С.волонтерРозповідь волонтерапісняПісня для героя-кіборга від Самчук ІнниЛистЛист воїнам АТО від Пліш АннипосилкаПосилка від учнів учасникам АТОПатріотизм ― це любов та відповідальність. Любов до землі на якій ти народився,та відповідальність за її долю, долю твого народу.

Виховувати патріотів – святий обов`язок. Для покращення патріотичного виховання директор школи Прімак Н.В. разом із ЗДВР Мірцхулавою Н.В. запланували зустріч з волонтерами району. Незважаючи на велику зайнятість, волонтери все-таки призначили зустріч на 8 квітня 2015 року.

Учні з нетерпінням чекали зустрічі з тією людиною, яка ризикуючи власним життям, виступила на захист суверенітету України, мирного життя мешканців Сходу та всієї України. Це Базаренко Іван Сергійович, капітан Збройних Сил України.

Організував приїзд до школи Базаренка Івана Сергійовича, капітана Збройних Сил України 79 аеромобільної бригади 1-ї роти та волонтера Білоуса Валерія Олександровича Дога О.О.― голова Доманівської селищної ради.

Кiлькiсть переглядiв: 390

Коментарi